Schadeoplossing Nederland

Schadeoplossing Nederland B.V. is een onafhankelijk expertisebureau. Zij staat gedupeerden van een woningbrand of woninginbraak bij met deskundige experts. Bijvoorbeeld voor het verkrijgen van de juiste schadevergoeding en het coördineren van het volledige schadeherstel. Schadeoplossing Nederland biedt hulp voor iedere verzekerde in Nederland (particulieren en bedrijven) met waterschade, stormschade, brandschade of inbraakschade.

Hoe schadeoplossing Nederland B.V. werkt

Schadeoplossing Nederland wil ervoor zorgen dat je de schade waar je recht op hebt vergoed krijgt. Om dit voor elkaar te krijgen komt er een onafhankelijke expert bij je langs om de schade na bijvoorbeeld een woninginbraak of woningbrand te inventariseren. Vervolgens gaan zij in gesprek met de verzekeraar om tot de juiste vergoeding te komen. De diensten van Schadeoplossing Nederland zijn voor verzekerden geheel kosteloos. Dit is wettelijk vastgelegd. Schadeoplossing Nederland werkt volledig onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen.

Bezoek de website van Schadeoplossing Nederland
Logo van Schadeoplossing

Hulp en advies bij het verkrijgen van de juiste schadevergoeding na schade aan uw woning.

ma t/m vr 09:00 uur – 17:00 uur 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Bekijk de infographic voor meer informatie over Schadeoplossing Nederland.

Uitstekend geholpen

"Uitstekend geholpen door schadeoplossing, nadat er bij ons waterschade was ontstaan. De uiteindelijk vergoede schade was twee keer het bedrag dat de verzekeraar in eerste instantie had voorgesteld. Dat is volledig aan Schadeoplossing te danken. Daarnaast waren de medewerkers zeer behulpzaam, vriendelijk en accuraat. Ik ben zeer tevreden."

Vertel ons wat je vindt van deze website