MIND Korrelatie

MIND Korrelatie biedt gratis anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. Je kunt bij MIND Korrelatie terecht wanneer je te maken hebt met onder meer relatieproblemen, stressklachten, onzekerheid, angst of het verwerken van een trauma. Bij MIND staat er een hulpverlener voor je klaar om te luisteren naar jouw verhaal en (indien gewenst) advies te geven. Het team van psychologen, maatschappelijk werkers, psychiatrisch verpleegkundigen en (ortho)pedagogen is bereikbaar via de telefoon, e-mail, chat of WhatsApp. De organisatie is actief in heel Nederland.

Zelf de draad weer kunnen oppakken in je leven

Of je nu te maken hebt (gehad) met seksueel misbruik, een geweldsmisdrijf, verkeersongeval of overval, MIND Korrelatie staat voor je klaar voor een adviserend gesprek.

De hulpverleners van MIND Korrelatie bieden een luisterend oor en geven praktische tips, individueel advies en persoonlijke feedback. De hulpverlener zal samen met jou kijken naar hoe je zelf het probleem kunt verhelpen. Hoe kun je dit doen met behulp van je eigen (sociale) netwerk? Wat heb je hier nog meer voor nodig? Dit komt voort vanuit de gedachte dat hoe beter je in staat bent psychische en psychosociale problemen zelf op te pakken, hoe groter de kans is dat je je staande kunt houden en kunt blijven meedoen in de samenleving.

Bezoek de website van MIND Korrelatie
Logo van MIND Korrelatie

Individueel advies en hulp bij onder meer relatieproblemen, stressklachten, onzekerheid, angst of het verwerken van een trauma.

De hulplijn van MIND Korrelatie is elke werkdag van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar. Kies zelf op welke manier je contact wilt: per telefoon, chat, WhatsApp of e-mail.

Vertel ons wat je vindt van deze website