Telefonische Hulpdienst Utrecht

De Telefonische Hulpdienst Utrecht is 24 uur per dag bereikbaar voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek, dat altijd anoniem is. Tijdens openingsuren is de Telefonische Hulpdienst Utrecht ook bereikbaar via de chat. Wil je je verhaal kwijt, of ben je bang en wil je even een stem horen? De vrijwilligers van de Telefonische Hulpdienst Utrecht en de Chathulpdienst Utrecht zijn er voor je.

 

Telefonische Hulpdienst Utrecht logo

 

Voor wie is de hulp?

Hulp van de Telefonischde Hulpdienst Utrecht is er voor iedereen. Als je iets van je af wilt praten, een praktische vraag hebt, of in paniek bent en even niet meer weet wat je moet doen: iedereen is welkom aan de telefoon of chat. De vrijwilligers hebben naast hun gewone training extra scholing gehad op het gebied van huiselijk geweld, seksueel geweld, angst en zelfmoordgedachten.

Welke hulp biedt de Telefonische Hulpdienst Utrecht?

De Telefonische Hulpdienst Utrecht en de Chathulpdienst Utrecht bieden een luisterend oor, ondersteuning, troost, aandacht, contact en bemoediging. Als je dat wil, geeft de organisatie praktische informatie of verwijst door, maar de Telefonische Hulpdienst Utrecht is er vooral om te luisteren, de goede vragen te stellen en mee te denken. Tijdens gesprekken hoef je nooit je naam te zeggen en je kunt ons bellen op het moment dat jij dat wilt.

Contactgegevens

030-2943344www.telefonischehulpdienstutrecht.nl

Postadres
Postbus 8281
3503 RG Utrecht

Chat
www.chathulpdienstutrecht.nl

Telefoon bureau
030-294738