Telefonische Hulpdienst Utrecht

Voel je je eenzaam? Of wil je gewoon je verhaal bij iemand kwijt? Soms is het gewoon fijn als iemand even naar je luistert. Dat kan al heel veel helpen bij het verwerken van jouw probleem. Bij de Telefonische Hulpdienst Utrecht zit er 24 uur per dag iemand voor je klaar om met jou te praten. Of het nu gaat om  geweld, (seksueel) misbruik, mishandeling, zelfbeschadiging of gedachten aan zelfmoord. Moeilijkheden op school, verliefdheid, een behaald succes of homoseksualiteit. Angst, zorgen, problemen… alles is bespreekbaar.

 

Telefonische Hulpdienst Utrecht logo24/7 bereikbaar voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek

De Telefonische Hulpdienst Utrecht is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnumer 030 294 33 44 voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek, dat altijd anoniem is. Op maandag tot en met vrijdag tussen 15.00 tot 23.00 uur kun je ook contact opnemen met de Chathulpdienst.

 

De organisatie is gevestigd in Utrecht. Overigens is Hulp van de Telefonischde Hulpdienst Utrecht er voor iedereen in heel Nederland. Als je iets van je af wilt praten, een praktische vraag hebt, of in paniek bent en even niet meer weet wat je moet doen: iedereen is welkom aan de telefoon of chat. De vrijwilligers hebben naast hun gewone training extra scholing gehad op het gebied van huiselijk geweld, seksueel geweld, angst en zelfmoordgedachten.

 

Telefonische Hulpdienst Utrecht biedt vooral een luisterend oor

De Telefonische Hulpdienst Utrecht en de Chathulpdienst Utrecht bieden een luisterend oor, ondersteuning, troost, aandacht, contact en bemoediging. Als je dat wil, geeft de organisatie praktische informatie of verwijst door, maar de Telefonische Hulpdienst Utrecht is er vooral om te luisteren, de goede vragen te stellen en mee te denken. Tijdens gesprekken hoef je nooit je naam te zeggen en je kunt bellen op het moment dat voor jou het best uitkomt.

 

Ga direct naar de website

 
www.telefonischehulpdienstutrecht.nl

Contactgegevens

030-2943344www.thd-utrecht.nl

Postadres
Postbus 8281
3503 RG Utrecht

Chat
www.chathulpdienstutrecht.nl

Telefoon bureau
030-294738