Stichting voor Ons

Stichting voor Ons is er voor iedereen die slachtoffer is (geweest) van seksueelmisbruik, mishandeling of verkrachting. De stichting is opgezet door lotgenoten en zet zich in voor slachtoffers én naasten van slachtoffers. De stichting organiseert, onder andere, lotgenotenbijeenkomsten en workshops.

De 5 pijlers van Stichting Voor Ons

 • Versterking
  Ben je zelf slachtoffer? Dan kan het fijn zijn om in contact te komen met lotgenoten. Om in een veilige omgeving te kunnen delen. De stichting organiseert regelmatig bijeenkomsten voor lotgenoten en betrokkenen.
 • Ondersteuning
  Heb je te maken met gevoelens van eenzaamheid? Dat zorgt vaak voor isolatie. Via de stichting kunnen lotgenoten elkaar een luisterend oor bieden en kan in een veilige omgeving een sociaal netwerk opgebouwd worden.
 • Verbinding
  Ben je op zoek naar de juiste hulp die je verder kan helpen? De stichting begrijpt jouw zoektocht en helpen je daar graag bij. Hiervoor wordt samengewerkt met andere stichtingen en hulpverleners. Altijd in overleg en vrijblijvend.
 • Preventie
  Als belangenorganisatie maakt de stichting zich sterk voor het verbeteren van het hulpaanbod en het voorkomen van slachtofferschap.
 • Voorlichting
  Vanuit de stichting geven ervaringsdeskundigen geregeld voorlichting over de gevolgen van seksueel misbruik, mishandeling en verkrachting.
Bezoek de website van Stichting voor Ons
.

Belangenbehartiging en lotgenotencontact voor slachtoffers van seksueel misbruik, mishandeling en verkrachting.

Vestigingen in

  Vertel ons wat je vindt van deze website