Slachtofferhulp Nederland

Elk slachtoffer van een strafbaar feit, verkeersongeval of ramp verdient de beste hulp. Jaarlijks helpt Slachtofferhulp Nederland honderdduizenden slachtoffers en nabestaanden verder. Je kunt bij de organisatie terecht voor emotionele steun, ondersteuning in het strafproces en hulp bij het vergoed krijgen van je schade. 

Slachtofferhulp Nederland biedt: 

  • emotionele hulp
  • juridische hulp
  • praktische hulp
  • lotgenotencontact 

Voor nabestaanden van een geweldsmisdrijf en voor slachtoffers van een ernstig gewelds- of zedenmisdrijf heeft Slachtofferhulp Nederland speciale hulpverleners. De zogenaamde casemanagers.

Hulpaanbod voor achterblijvers van vermiste personen

Slachtofferhulp Nederland is het centrale punt in Nederland waar achterblijvers en andere betrokkenen na melding bij de politie terecht kunnen voor informatie, tips, hulp. Slachtofferhulp Nederland is niet betrokken bij de opsporing. Je kan bij hen terecht voor informatie over alles rond vermissingen, dit kan telefonisch, via de chat of bericht. Als er specialistische hulp gewenst is verwijst Slachtofferhulp Nederland je door voor passende hulp.

Bezoek de website van Slachtofferhulp Nederland
Het logo van Slachtofferhulp Nederland

Kosteloze hulp aan slachtoffers, nabestaanden en getuigen van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten en achterblijvers van vermiste personen.

Maandag t/m vrijdag: 8.00 tot 20.00 uur Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur Slachtofferhulp Nederland werkt vanuit tientallen locaties verspreid over Nederland. Het landelijk kantoor zit in Utrecht.

Vestigingen in

  • Heel Nederland
Slachtofferhulp Nederland

Vertel ons wat je vindt van deze website