NIVRE

Ben je aangereden en heb je een gebroken been of ben je overvallen en heb je nachtmerries? Dan spreken we van letselschade. Soms is een ander persoon hiervoor verantwoordelijk en moeten zij de kosten van deze schade vergoeden. Dit proces kan best lastig zijn en dan is het fijn als iemand je daarin bijstaat zodat jij kan focussen op herstel. Een letselschade expert kan je helpen om de juiste vergoeding te krijgen. Het NIVRE zorgt ervoor dat alle schade-experts die bij hen zijn ingeschreven voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsvoorwaarden.

Heb je letselschade en ben je op zoek naar een expert die je kan helpen?

Op de website van het NIVRE kun je een lijst van experts vinden die je kunnen helpen bij letselschade. Bij de ingeschreven expertskun je zoeken op de term personenschade en kun je controleren of de letselschade expert die jij in gedachte hebt, ook is aangesloten bij het NIVRE. Dan weet je zeker dat die persoon diens werk goed doet.

Op de website kun je ook meer informatie vinden over de experts van NIVRE en hoe ze je kunnen ondersteunen bij letselschade.

Bezoek de website van NIVRE
Logo van het NIVRE

Overzicht van schade-experts bij letselschade met kwaliteitsgarantie.

Vertel ons wat je vindt van deze website