De Luisterlijn

Heb je te maken gehad met een traumatische gebeurtenis of voel je je eenzaam, onzeker of angstig? Praten lucht op. Bij de Luisterlijn vind je altijd een luisterend oor. De vrijwilligers van de Luisterlijn staan 24/7 voor je klaar. Niet om jouw probleem op te lossen, maar om naar jou te luisteren en de juiste vragen te stellen.

Bellen, chatten of e-mailen

  • Bellen kan dag en nacht naar: 088 0767 000 (normaal tarief).
  • Chatten kan via www.deluisterlijn.nl/chat, elke dag van 10.00 uur - 22.00 uur. Het chatten is anoniem. Dat wil zeggen dat er geen persoonsgegevens worden uitgewisseld en niemand zich met zijn echte naam bekend hoeft te maken.
  • Ben je meer een schrijver dan een prater? Mailen kan ook! Stuur direct een e-mail naar ehulp@deluisterlijn.nl om in contact te komen met één van de vrijwilligers. Degene die jouw e-mail leest, formuleert met zorg een reactie terug. Wil je liever niet vanuit je eigen e-mailadres mailen? Meld je dan aan op de e-hulppagina van de Luisterlijn. Je hoeft hiervoor geen persoonlijke gegevens te gebruiken. Je kunt na de aanmelding direct starten met een e-mail aan de Luisterlijn.
Bezoek de website van De Luisterlijn
Logo van de Luisterlijn

Wanneer je te maken hebt gehad met een traumatische gebeurtenis, kan het fijn zijn wanneer er iemand écht naar je luistert en de juiste vragen stelt.

24/7 bereikbaar

Wachtkamerfilmpje De Luisterlijn

Vertel ons wat je vindt van deze website