Kadera

Kadera is er voor iedereen die in de provincie Overijssel bij huiselijk geweld, mensenhandel, loverboys, eergerelateerd geweld of seksueel misbruik betrokken is. De organisatie biedt hulp aan zowel slachtoffers, plegers, naasten en professionals met als doel om huiselijk geweld te stoppen en voorkomen. Slachtoffers kunnen hier terecht voor opvang en begeleiding, maar ook hulp bij mensen thuis behoort tot de mogelijkheden.

Hulpaanbod

Zit je in een situatie van huiselijk geweld? Er is hulp beschikbaar.Kadera kijkt samen met jou hoe het geweld gestopt kan worden en helpt je met het terugkrijgen van de regie over je leven.

Kaderabiedt op verschillende manieren hulp. Als je contact opneemt, kijkt een hulpverlener samen met jou welke passende hulp er is. Het kan dan gaan om acute opvang, een reguliere plaats in de opvang of bijvoorbeeld om hulp bij je thuis of het Aware alarmsysteem. Ook kun Kadera bellen voor advies over jouw situatie.

Bezoek de website van Kadera
Logo van Kadera

Opvang en begeleiding van slachtoffers van huiselijk geweld, mensenhandel, loverboys, eergerelateerd geweld en seksueel misbruik in Overijssel.

Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Vertel ons wat je vindt van deze website