Belle Hulpverlening

Je kunt hier terecht voor vragen over praktische zaken waarmee je te maken krijgt als sekswerker en voor psychosociale hulp. Ook wordt er hulp geboden aan mensen die willen stoppen met dit werk of gedwongen worden dit werk te doen. Belle Hulpverlening is werkzaam in de stad en provincie Utrecht en in Gooi- en Vechtstreek.

Wat kan ik doen als ik onder invloed van geweld of dwang werk?

Neem contact op met een hulpverlener van Belle als jij slachtoffer bent van (eergerelateerd) geweld of gedwongen wordt om te werken in de prostitutie. Belle kan jou ondersteunen om de juiste stappen te zetten. Ook als je je zorgen maakt over iemand anders, kan je contact opnemen.

Belle Hulpverlening werkt vertrouwelijk. Ook kun je, als je dat wenst, (anoniem) je verhaal kwijt bij één van de vertrouwenspersonen. Als je contact met Belle opneemt, zeg er dan direct bij dat je door een vertrouwenspersoon wil worden teruggebeld.

Informatie- en adviescentrum

In het informatie- en adviescentrum van Belle kan je tijdens de openingstijden altijd even binnenlopen. Maar ze hebben ook speciale spreekuren. Heb je een vraag rondom financiën, juridisch of je gezondheid, wil je een soa test doen of wil je tips over hoe je met bepaalde situaties die bij sekswerk komen kijken, om kan gaan? Je bent welkom. Zie de website voor actuele openingstijden.

Hoe kan sekswerk beter en veiliger georganiseerd worden in Utrecht en in Gooi en Vechtstreek? Belle organiseert zowel in Utrecht als in Gooi en Vechtstreek een klankbordgroep. Tijdens deze bijeenkomsten ga je met elkaar in gesprek over verschillende thema’s: de-stigmatisering, positieversterking, beleid en veilige werkplekken. Wil jij graag je ideeën delen en je stem laten horen, dan ben je van harte welkom bij een van de klankbordgroepen.

Bezoek de website van Belle Hulpverlening
Logo van Belle hulpverlening.

Hulp en ondersteuning voor (ex)sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel in de regio Utrecht en Gooi & Vechtstreek.

Belle is iedere dag telefonisch bereikbaar van 9:00 - 21:00 uur. Op Whatsapp kun je van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur chatten. Langskomen op locatie kan op: Ma: 17:00 - 21:00 Di t/m zo: 13:00 - 17:00

Vestigingen in

  • Socrateslaan 62, Utrecht

Vertel ons wat je vindt van deze website