ASP Advocaten

Wanneer je letselschade hebt opgelopen door iets of iemand, is het vaak lastig om precies te weten waar je recht op hebt. Wanneer kun je een claim indienen? Hoe krijg je een vergoeding voor je materiële of immateriële schade? En hoe zit het met eventuele verzekeringen?

ASP advocaten kunnen je bij deze vragen helpen

De advocaten die lid zijn van de ASP zorgen voor de juiste begeleiding en belangenbehartiging van letselschadeslachtoffers van een verkeersongeval, arbeidsongeval, geweldsmisdrijf, gebrekkig product of een medische fout. Ze maken zich sterk voor de compensatie waarop slachtoffers recht hebben. Uiteraard proberen zij een goede regeling te treffen, maar lukt dat om wat voor reden niet, dan kunnen zij je zaak ook aan de rechter voorleggen.

Vind direct een aangesloten ASP-advocaat bij jou in de buurt.

Wat zijn de kosten?

Vaak geeft de ASP-letselschadeadvocaat een eerste gratis advies over de haalbaarheid van je zaak. Is de aansprakelijkheid door de andere betrokken partij erkend, dan worden de redelijke kosten voor rechtsbijstand doorgaans vergoed door (de aansprakelijkheidsverzekeraar van) deze partij. Ook kan worden gewerkt op basis van door de overheid gefinancierde rechtshulp of onder de dekking van een door jouzelf afgesloten rechtsbijstandsverzekering. Vooraf worden hierover duidelijke afspraken gemaakt.

Bezoek de website van ASP Advocaten
Logo van ASP advocaten

Begeleiding en belangenbehartiging van slachtoffers met letselschade.

Vertel ons wat je vindt van deze website