Tegen Haar Wil

Heb je te maken gehad met seksueel misbruik, huiselijk geweld of een stalker? Blijf hier dan niet alleen mee rondlopen. Het kan enorm helpen door hier met iemand over te praten. De organisatie Tegen Haar Wil is maandag tot en met donderdag van 14.00 – 17.00 en van 18.00 – 21.00 bereikbaar op telefoonnummer 0592 – 34 74 44. Zij staan alle meisjes, vrouwen, maar ook partners van slachtoffers en andere betrokkenen te woord en bieden steun en toeverlaat.

 

Tegen Haar WilPraat anoniem met een (ervarings-) deskundige vrijwilligsters van Tegen Haar Wil

Tegen Haar Wil werkt met getrainde vrijwilligsters. In sommige gevallen heb ze ook zelf ervaring gehad met verschillende vormen van geweld. In de eerste instantie kunnen ze naar jouw verhaal luisteren en steun bieden. Indien gewenst kunnen zij ook helpen met informatie over hulpverlening, over hoe je aangifte kunt doen of een veilige opvangplek kunt vinden. Ook wanneer je twijfelt of je te maken hebt met seksueel geweld, een stalker of huiselijk geweld, kun je altijd bellen. De vrijwilligsters denken graag met je mee.

 

Zit je midden in een hulpverleningstraject? Ook dan kun je altijd bellen met de vrouwen van Tegen Haar Wil. Je kunt bijvoorbeeld met hen praten over wat er allemaal bij je loskomt tijdens de therapie. Als de hulpverlener in verband met vakantie er even niet is zijn de vrijwilligsters in ieder geval altijd bereikbaar. Mocht je liever niet met iemand bellen, dan kun je ook altijd je verhaal kwijt via een e-mail. Je kunt de organisatie bereiken op info@tegenhaarwil.nl

 

Informatie over seksueel misbruik, huiselijk geweld en stalking

Op de website van Tegen Haar Wil vindt je ervaringsverhalen, handige links naar andere websites, boekrecensies en pagina’s met informatie over verschillende soorten geweld. In 2011 publiceerde de organisatie ook zelf het boek ‘Over Leven Na Geweld’ met openhartige verhalen van mensen die slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld, ritueel misbruik, stalking en andere vormen van agressie.

 

Ga direct naar de website

 
www.tegenhaarwil.nl

Contactgegevens

059 2347444 www.tegenhaarwil.nl

Telefonisch bereikbaar van maandag – donderdeag van 14.00-22.00 uur.