Tegen Haar Wil

Tegen Haar Wil is een telefonische hulpdienst voor vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn of zijn geweest van seksueel geweld, seksuele intimidatie, stalking, loverboys en huiselijk geweld.

Tegen Haar Wil logo

Als je behoefte hebt aan iemand die zonder oordeel naar je luistert, aan iemand die begrijpt met welke gevoelens je kunt worstelen, aan iemand die snapt waarover je praat, kun je bellen met Tegen Haar Wil. Ongeveer de helft van de vrouwen van Tegen Haar Wil heeft zelf ervaring gehad met een vorm van (seksueel) geweld in haar leven.

Voor wie is de hulp?

Tegen Haar Wil is er voor vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn (geweest) van seksueel geweld, seksuele intimidatie, stalking, loverboys, en huiselijk geweld. Partners van slachtoffers en andere betrokkenen (ook mannen) kunnen bellen of mailen met vragen, voor steun of informatie.

Welke hulp biedt Tegen Haar Wil?

Bij Tegen Haar Wil kun je terecht voor telefonische hulp; zij biedt een luisterend oor en praktische informatie. Je kunt ons anoniem bellen. Je hoeft je naam niet te zeggen en wij kunnen ook niet zien waar je vandaan belt! Deze vorm van telefonische hulpverlening helpt en is voor veel slachtoffers van geweld heel belangrijk en haast uniek. Het maakt het mogelijk om met iemand te praten, voordat je de beslissing neemt of en hoe je het geweld in je leven wilt stoppen!

Tijdens hulpverleningsprocessen kunnen de vrouwen van Tegen Haar Wil je extra ondersteunen. Bijvoorbeeld in de periode dat je eigen hulpverlener op vakantie is of als je na een moeilijk gesprek thuis bent en de behoefte voelt om met iemand na te praten over wat er allemaal loskomt tijdens de therapie.

Contactgegevens

059 2347444 www.tegenhaarwil.nl

Telefonisch bereikbaar van maandag – donderdeag van 14.00-22.00 uur.