Revief

Stichting Revief zet zich in voor mensen die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn. Het belangrijkste doel van de Stichting is om een veilige omgeving te creëren voor slachtoffers van kindermisbruik. Dit wordt gerealiseerd door middel van workshops en lotgenotenbijeenkomsten. Bekijk de online agenda voor alle aankomende evenementen.

 

Stichting ReviefLotgenotencontact seksueel misbruik

Stichting Revief organiseert lotgenotendagen voor mensen die als kind of jongere seksueel misbruikt zijn. Door misbruik bespreekbaar te maken, wil de Stichting de taboe doorbreken. Naast het organiseren van bijeenkomsten worden ook andere initiatieven van lotgenoten ondersteund. Onderstaand wordt een overzicht geboden van alle lotgenotenbijeenkomsten.

 

Massage dagen voor lotgenoten

Als je eerder te maken hebt gehad met seksueel misbruik blijft aanraking een lastig item. Hier kunnen nog steeds nare herinneringen en ervaringen aan verbonden zijn. Toch blijft aanraking een lichaamsbehoeften die tegelijkertijd troostend en helend kan werken. Tijdens de massage dagen van Stichting Revief gaat de masseuse zeer zorgvuldig te werk en hou je zelf de regie. Stap voor stap ervaar jij hoe de aanraking effect kan hebben op herstelproces. Lees meer over de massage dagen op de website.

 

Dag van het Misbruikte Kind

Jaarlijks organiseert Stichting Revief de Dag van het Misbruikte Kind op de derde- of laatste zaterdag van september. Tijdens deze lotgenotenbijeenkomst worden lichtjes gebrand voor elk misbruikte kind. Het ontmoeten van lotgenoten en delen van ervaringen staat centraal. Er worden ook lezingen gegeven en het is mogelijk om deel te nemen aan verschillende workshops. Aanmelden kan via deze link.

 

Verwendag voor mensen met een verleden van seksueel misbruik

Elk voorjaar organiseert Stichting Revief een verwendag speciaal voor mensen die in het verleden seksueel misbruikt zijn. In een veilige omgeving kunnen lotgenoten op een laagdrempelige manier ervaren wat massage, voetreflexologie of healing voor hun kan betekenen.  Aanmelden voor de eerstvolgende verwendag kan via deze link.

 

Ga direct naar de website van Stichting Revief

 
www.revief.nl