Stichting Emotionele Support

Ervaar jij emotionele problemen door een situatieverandering en zoek je iemand om je hart bij te luchten? Denk hierbij aan een ontslag, scheiding, verkeersongeval, ernstige ziekte of groot verlies. Ga dan naar de website van Stichting Emotionele Support. Met een team van vrijwilligers staan zij 7 dagen per week tussen 9.00 ’s ochtends en 24.00 ’s nachts klaar om naar jouw verhaal te luisteren. Via de chatfunctie kun je kosteloos en anoniem met hen in contact treden.

 

Stichting Emotionele SupportStichting Emotionele Support biedt kosteloze support

De chatsupport van Stichting Emotionele hulp wordt mogelijk gemaakt door de hulp van meer dan 50 vrijwilligers en de gulle bijdragen van sponsoren. Je hoeft hier dus niets voor te betalen. De supportgevers doen naast hun werk een HBO opleiding in de psychosociale hulpverlening en zitten in de afrondende fase van deze opleiding. Ze hebben bij Stichting ES een specifieke training gevolgd voor dit werk.

 

Jouw gesprek blijft volledig anoniem

Wanneer je je hebt aangemeld in de chatroom kom je in een wachtrij te staan. Zodra er een medewerker beschikbaar is wordt jij aan hem of haar gekoppeld. Je kunt nu een gesprek aangaan met de chatsupport medewerker. Alles wat wordt besproken in het gesprek wordt geheim gehouden. Er worden dus geen gegevens over jou aan anderen verstrekken, zoals hulpverleners, ouders of partners, school of werkgevers.

 

Als je je wilt aanmelden, wordt er van je gevraagd om een gebruikersnaam in te voeren. Je kunt hier je eigen naam invoeren, maar ook een zelf verzonnen naam invoeren. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan het woord kan komen, kan Stichting Emotionele Support maximaal één chatgesprek per dag met je voeren. Uiteraard kun je je de volgende dag weer melden voor een volgend gesprek. Meer informatie over de spelregels kun je hier vinden.

 

Ga direct naar de website

 
www.stichtinges.nl

Contactgegevens

www.stichtinges.nl

Chatten en mailen kan via de website van Stichting ES