Sensoor Landelijke Luisterlijn

Sensoor Landelijke Luisterlijn is 24 uur per dag, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek met echte aandacht. Dat kan per telefoon, per mail en bepaalde tijden ook per chat.

Sensoor-landelijke-luisterlijn

Wie kan er bellen met Sensoor?

Sensoor is bereikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan een vertrouwelijk gesprek, dus ook voor alle soorten slachtoffers.

Wat biedt Sensoor?

Sensoor biedt een luisterend oor voor iedereen die behoefte heeft om te praten. Je kunt met de medewerkers bellen, mailen of chatten (chatten alleen op bepaalde tijden).
Sensoor is heel laagdrempelig: je kunt hier anoniem terecht, veilig, vanuit het eigen huis, zonder afspraak of verplichtingen en vertrouwelijk. Het feit dat de gesprekspartners vrijwilligers zijn, draagt bij aan zo’n gesprek van mens tot mens. Bij de hulpverlening op afstand gaat Sensoor uit van de zelfredzaamheid en de kracht van de mens. Sensoor denkt niet voor de ander, lost geen problemen of verdriet op. De vrijwilliger van Sensoor loopt wel een eindje met iemand mee en geeft zo nodig een duwtje in de rug.

Contactgegevens

0900-0767www.sensoor.nl

Sensoor biedt hulp via telefoon, e-mail en chat.
Sensoor Telefoon
Sensoor E-mail
Sensoor Chat

Adresgegevens
Sensoor Nederland
Grote Spui 35
3813 EZ Amersfoort