Revief

Stichting Revief organiseert lotgenotendagen voor mensen die als kind of jongere seksueel misbruikt zijn. Daarnaast ondersteunt Stichting Revief initiatieven voor en door lotgenoten en geeft Revief ook voorlichting over (de gevolgen van) seksueel misbruik. Stichting Revief is een vrijwilligersorganisatie bestaande uit een bestuur, een kerngroep en enkele adviseurs.

revief logo

Voor wie is de hulp?

Stichting Revief organiseert haar activiteiten voor eenieder die als kind of jongere te maken heeft gehad met seksueel misbruik. Of dat nu binnen het gezin, een zorginstelling, de kerk of daarbuiten is: iedereen is welkom.

Welke hulp biedt uw organisatie?

Stichting Revief is er in eerste instantie om lotgenotencontact te verzorgen. Lotgenotendagen die Stichting Revief jaarlijks organiseert zijn de Dag van het Misbruikte Kind, Revief’s Project Unbreakable en een Verwendag. Stichting Revief geeft daarnaast ook voorlichting over (de gevolgen van) seksueel misbruik. Wil je op school of binnen je organisatie aandacht besteden aan het onderwerp, neem dan contact met Stichting Revief op.

Bestuur en adviseurs van Stichting Revief ondersteunen de kerngroep bij het organiseren van het lotgenotendagen en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.