MIND Korrelatie

MIND Korrelatie biedt anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. Wat wil zeggen dat wanneer je te maken krijgt met relatieproblemen, stressklachten, onzekerheid, angst of het verwerken van een trauma, de organisatie voor jou klaarstaat om advies te bieden en te luisteren naar jouw verhaal. Het team van psychologen, maatschappelijk werkers, psychiatrisch verpleegkundigen en (ortho)pedagogen is bereikbaar via de telefoon, e-mail, chat of WhatsApp. De organisatie is actief in heel Nederland.

 

Afbeeldingsresultaat voor Nieuw logo mindkorrelatieExpert in preventieve telefonische en online ondersteuning

Al sinds de jaren negentig is de organisatie online actief en werkt continu aan de verbetering van de bereikbaarheid. Zowel online als offline. De drempel om face to face hulp te zoeken voor veel mensen te hoog is, biedt de anonieme hulp van MIND Korrelatie een perfecte uitkomst. De hulpverleners van MIND Korrelatie bieden een luisterend oor en geven praktische tips, individueel advies en persoonlijke feedback.

 

Zelf de draad weer kunnen oppakken in je leven

Op basis van de tips, het advies en de feedback zal de hulpverlener samen met jou kijken naar hoe je zelf het probleem kunt verhelpen. Hoe kun je dit doen met behulp van je eigen (sociale) netwerk? Wat heb je hier nog meer voor nodig? Dit komt voort vanuit de gedachte dat hoe beter je in staat bent psychische en psychosociale problemen zelf op te pakken, hoe groter de kans is dat je je staande kunt houden en kunt blijven meedoen in de samenleving.

 

Gebruik maken van de (gratis) hulpverlening

Of je nu te maken hebt (gehad) met seksueel misbruik, een geweldsmisdrijf, verkeersongeval of overval, MIND Korrelatie staat dagelijks voor je klaar voor een adviserend gesprek. De organisatie is telefonisch bereikbaar op 0900 1450. Ook kun je de organisatie bereiken op WhatsApp. Op de website www.mindkorrelatie.nl vind je de mogelijkheid om te chatten of een e-mail te versturen. Ook vind je hier informatie over verschillende psychische en psychosociale klachten.

 

Ga direct naar de website van MIND Korrelatie

 
mindkorrelatie.nl

Contactgegevens

mindkorrelatie.nl

0900-1450 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00, 15 cent per minuut)