Jade Zorggroep

Jade Zorggroep helpt (jong) volwassenen, waaronder slachtoffers van mensenhandel, die zonder steun moeilijk een eigen plaats in de samenleving kunnen verwerven of behouden. Jade zorgt voor opvang en begeleiding. De verschillende locaties van Jade zijn gevestigd in Noord- en Midden-Nederland, maar ongeacht waar je woont kan je bij Jade terecht.

Jade logo

Voor wie is de hulp van Jade Zorggroep?

Jade Zorggroep biedt hulp aan verschillende groepen, om te beginnen aan alle slachtoffers van mensenhandel. Het betreft zowel hulp aan volwassenen als aan slachtoffers jonger dan 18 jaar. Jade biedt hen een veilige plek waar ze eerst tot rust kunnen komen.
Voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen die slachtoffer zijn van mensenhandel, is Jade de enige instantie in Nederland met beschermde opvangplaatsen.

Jade Zorggroep biedt ook hulp aan alleenstaande minderjarige vreemdelingen die geen slachtoffer zijn van mensenhandel en aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op deze website van Jade vind je hier meer informatie over.

Welke hulp biedt Jade Zorggroep?

Slachtoffers van mensenhandel hebben behoefte aan een veilige locatie waar zij tot rust kunnen komen. Jade Zorggroep biedt zo’n plaats en zorgt tegelijkertijd voor professionele opvang en begeleiding.
24/7 zijn gespecialiseerde medewerkers in de kleinschalige locaties aanwezig om slachtoffers op te vangen en individueel te begeleiden.
In de veilige omgeving die Jade biedt, kunnen slachtoffers van mensenhandel er vervolgens aan werken om beter weerbaar en sociaal sterker te worden.

Contactgegevens

0592-379444www.jadebeschermdeopvang.nl

Telefonisch 24 uur bereikbaar

Adres
Jade Zorggroep
De Eikenhorst 1-5
7985 NP Geeuwenbrug