Interapy

Interapy biedt een persoonlijke vorm van online psychotherapie waarin je intensief begeleid wordt door een GZ-psycholoog. Psychologen van Interapy hebben veel ervaring met het behandelen van psychisch trauma. De aanpak is aan de Universiteit van Amsterdam ontwikkeld en laat zeer goede behandelresultaten zien.

 

Interapy logo

 

Voor wie is de hulp?

Als er iets ernstigs is gebeurd dat je leven negatief blijft beheersen, en je wilt dit gestructureerd aanpakken met een gespecialiseerde psycholoog, dan kun je dit met Interapy vanuit huis doen. Traumaverwerking, posttraumatische stress en de behandeling van de psychische gevolgen na verkrachting of aanranding zijn specialisaties van Interapy. Interapy biedt daarnaast behandelingen voor paniekaanvallen, eetproblemen, burn-out en depressie.

Welke hulp biedt Interapy?

Interapy biedt een vorm van cognitieve gedragstherapie. Samen met de behandelaar pak je de problemen actief aan. Afhankelijk van je klacht doe je schrijfopdrachten, gedragsexperimenten en word je uitgedaagd veranderingen aan te brengen in je leven. Als je wilt weten of de aanpak voor jou geschikt is kun je op www.interapy.nl een vragenlijst invullen en een telefonisch behandeladvies aanvragen van een psycholoog. Je kunt daarna binnen een week aan de slag met de behandeling. Je kunt ook direct door je huisarts of bedrijfsarts naar Interapy worden verwezen.
Interapy is een erkende instelling voor Specialistische en Basis- GGZ en wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Beoordelingen van Interapy door cliënten kun je vinden op Zorgkaart Nederland.