Terug naar nieuws

Goed Geld Gala: Fonds Slachtofferhulp ontvangt €1.444.923,- van VriendenLoterij

Geplaatst op 21 feb 2018

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij op 19 februari 2018 werd onthuld dat Fonds Slachtofferhulp een structurele bijdrage en een geoormerkte bijdrage ontvangt van maar liefst €1.444.923,-

Met dit fantastische bedrag kunnen wij ontzettend veel goed werk voor slachtoffers verrichten. En dat allemaal dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij die iedere maand de helft van hun lot aan het goede doel doneren. Wij willen alle deelnemers daar heel hartelijk voor bedanken!

Recordbedrag voor gezondheid en welzijn
In totaal gaat er vanuit de VriendenLoterij een recordbedrag van bijna 59 miljoen euro naar maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Speel mee met de VriendenLoterij en steun Fonds Slachtofferhulp
De VriendenLoterij steunt veel organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. Als u voor Fonds Slachtofferhulp meespeelt is het leuke dat de helft van uw inleg rechtstreeks naar ons gaat! En u maakt elke maand kans op tienduizenden prijzen! Koop nu een lot en word vrienden van Fonds Slachtofferhulp.

Bron: Fonds Slachtofferhulp