Communicatiepakket

SlachtofferWijzer wil ervoor zorgen dat elk slachtoffer de juiste hulp kan vinden. Je kunt hieraan als bedrijf of hulpverlenende organisatie bijdragen. SlachtofferWijzer biedt verschillende communicatie-uitingen waarmee je naar SlachtofferWijzer kan verwijzen. We hebben een bannerpakket, een tekst over SlachtofferWijzer voor op je website, het logo van SlachtofferWijzer en een online brochure. Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om financieel te steunen.

Websitetekst

Als je slachtoffer bent geworden kom je in een onbekende situatie terecht. In Nederland is goede hulp beschikbaar, maar voor veel slachtoffers is deze moeilijk of niet te vinden.

Daarom biedt SlachtofferWijzer.nl een overzicht van beschikbare hulp voor slachtoffers van (seksueel) geweld, een ongeval, diefstal en voor achterblijvers van vermisten. Je vindt er algemene informatie en een overzicht van hulpverlenende organisaties. Bij deze organisaties kan je terecht voor praktische, juridische, financiële en/of emotionele hulp. Ook kan je via de website een veilige opvangplek zoeken.

Brochure

Er is een SlachtofferWijzer-brochure beschikbaar. Deze brochure kun je ook bestellen via info@slachtofferwijzer.nl. Vermeld naam, postadres, telefoonnummer en hoeveel exemplaren je wilt ontvangen. Alle hulp is welkom om zoveel mogelijk slachtoffers de juiste weg naar de hulp te laten vinden. Daarom sturen wij, in principe, de brochures kosteloos toe.