Terug naar agenda

Symposium: De kracht van aandacht

Start: 2 april 2018 om 13:00
Eind: 2 april 2018 om 17:00
Locatie:

Inn Style op de Herenweg 55, 3602 AN in Maarssen


Plan je route

Op vrijdag 2 februari presenteert Stichting Het Vergeten Kind hun projecten en laten zij zien hoe we er samen voor kunnen zorgen dat elk kind gezien wordt.

Het Vergeten Kind gelooft in de kracht van aandacht. Een kind heeft positieve relaties met volwassenen nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Belangrijke steunpilaren in het leven van kwetsbare kinderen zijn uiteraard alle zorgprofessionals. Door contacten met jeugdzorginstanties, maatschappelijke opvang, vrouwenopvang, COA en speciaal onderwijs, is bekend dat het geven van voldoende aandacht onder druk staat. Het ontbreekt soms aan tijd, mensen en geld. Het Vergeten Kind zoekt daarom samenwerking!

Doelgroep

Het symposium bedoeld voor hulpverleners die met kinderen en jongeren werken, bijvoorbeeld binnen de jeugdzorg, GGZ, maatschappelijke opvang, vrouwenopvang, AZC’s, een wijkteam of in het (speciaal) onderwijs.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link
Deelnemers krijgen vooraf het volledige programma en praktische informatie per mail toegestuurd. Deelname is gratis. Wel zijn het aantal beschikbare plekken beperkt.

Wil je meer weten over Het Vergeten Kind? Kijk dan op www.hetvergetenkind.nl
Voor vragen kan contact worden opgenomen via symposium@hetvergetenkind.nl

Bron: opvang.nl


Meer agendapunten

Meer agendapunten