Terug naar agenda

29e LSA Symposion

Start: 26 januari 2018 om 9:00
Eind: 26 januari 2018 om 17:00
Locatie:

Grand Hotel Huis ter Duin, Kon. Astrid Boulevard 5 te Noordwijk aan Zee.


Plan je route

Op vrijdag 26 januari 2018 organiseert de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) het Symposion “Schadebegroting, de punten en komma’s”. 

Als het lot toeslaat kan dat diep ingrijpen in een mensenleven. Maar waar anderen machteloos toekijken, kunnen en mogen de professionals die het letselschadevak beoefenen iets voor het slachtoffer betekenen. In de eerste fase na het ongeluk kan het slachtoffer op allerlei manieren worden “ontzorgd” door inzet op meerdere fronten. Zaken als huishoudelijke hulp, opvang van de kinderen, behoud van werk en optimalisering van omstandigheden passeren daarbij de revue.

Gedurende de herstelperiode blijven degenen die zijn zaak behandelen nauw betrokken bij het slachtoffer. De professionals die namens het slachtoffer en de verzekeraar optreden kunnen daar waar nodig gezamenlijk optrekken, inspringen en maatwerk oplossingen ten behoeve van het slachtoffer leveren. Uiteindelijk kunnen wij het slachtoffer echter maar één antwoord geven: we kunnen het leed niet wegnemen, maar moeten hem tevreden stellen met de spreekwoordelijke zak met geld.

Het 29ste LSA Symposion staat dit jaar daarom in het teken van dat geld. Je kunt je online inschrijven voor het Symposion.


Meer agendapunten

Meer agendapunten